Connetix Transport Pack Pastel | Magnetische bouwstenen

78,95

6 op voorraad

Beschrijving

Connetix Transport Pack Pastel is ontworpen voor autoliefhebbers en brengt het spelen met magnetische tegels in een hogere versnelling! Met onze iconische reversible transportbasis in lichtgrijs, twee doorzichtige transportbasissen met echte rubberen wielen en een reeks magnetische tegelvormen, kun je met het CONNETIX 50-Delige Pastel Transportpakket eindeloze voertuigontwerpen bedenken en maken. Met acht pastelkleuren in de tinten roze, bessen, perzik, munt, smaragd, citroen, violet en saffier kunnen de kinderen ook veel meer kleuren ontdekken.

Leren en spelen tegelijkertijd – Ontdek STEAM-learning terwijl je magneten, vormen en kleur gebruikt om je eigen vrachtwagens en treinen, vliegtuigen en ambulances, brandweerwagens en vorkheftrucks te maken. Met Connetix Transport Pack kunnen kinderen leren over techniekprincipes zoals stabiliteit, evenwicht en symmetrie terwijl ze fantasierijk spelen.

Eindeloze speelmogelijkheden – Perfect voor zowel zelfstandig spelen als samen spelen met broers en zussen, vriendjes en de hele familie! Vul je CONNETIX 50-delig Pastel Transportpakket aan met een van de andere pakketten uit het CONNETIX-assortiment om je voertuigcreaties naar een hoger niveau te tillen.

Verbeterde veiligheid – Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-kunststof dat BPA- en ftalaatvrij is, ultrasoon verzegeld en vastgenageld voor extra veiligheid. Aanbevolen en leuk voor bouwers vanaf 3 jaar.

Naast Connetix Transport Pack, hebben we ook Connetix Geometry Pack en Connetix Starter Pack in pastelkleuren. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Connetix Transport Pack Pastel | Magnetische bouwstenen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *