Merken

Little-i

Little-i is opgericht in 2016 en sindsdien hebben we een aantal leuke, handgemaakte producten in ons assortiment. Al onze producten zijn met zorg voor jullie gemaakt en dit zie je terug in de kwaliteit van de babyspullen. Deze producten hebben we natuurlijk zelf ontworpen, hierdoor geef je altijd een uniek kraamcadeau met een van onze Little-i producten. Hierbij kan je denken aan mutsen, sjaals, slabben, maar ook (box)kleden, voetenzakken, kleding en speelgoed. Bekijk hier al onze handgemaakte artikelen.

Happy Horse

Happy Horse is opgericht in 1963 door de broers Schnitzler, onder de naam Schnitzler Brothers Agencies. In 2005 is deze naam echter aangepast naar het huidige Happy Horse. Happy Horse heeft haar eigen designers in dienst en maakt knuffels voor kinderen in heel Europa. Ze noemen zichzlef dan ook niet voor niets: dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren (bron: Happy Horse).  De collectie van Happy Horse bestaat uit super zachte knuffels, rammelaars, tutdoekjes etc. Naast de mooie designs van dit merk, vinden zij veiligheid ook erg belangrijk. De collectie van Happy Horse voldoet dan ook aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Jij kan jouw Little-i dus veilig laten knuffelen en spelen met deze dierenvriendjes.

Koeka

Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk, opgericht in 1998. De visie van de oprichters was meteen duidelijk: de producten moeten niet alleen functioneel zijn voor de baby en ouders, ze moeten ook goed matchen met het interieur. Met de focus op deze gedachten, is de eerste Koeka collectie uitgekomen. Koeka heeft een standaardcollectie die regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe producten en/of kleuren. Daarnaast ontwerpt het merk jaarlijks een wisselende zomer- en wintercollectie. Koeka blijft groeien en inmiddels is het merk, naar eigen zeggen, uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk (bron: Koeka). Met hun gevarieerde collectie hebben zij ruim 200 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby en lifestyle.

Funnies

Funnies is in 1996 opgericht en vanaf toen een belangrijke speler in baby- en kinderartikelen. Zij richten zich met name op kwalitatief hoogwaardige bedtextiel, baby-artikelen en pluche knuffels. Funnies ontwerpt haar producten zodat ze gebruiksvriendelijk zijn en kwaliteit behouden. Daarnaast gebruiken ze duurzame materialen voor ieder ontwerp.

Designed 4 kids

Designed-4-Kids heeft handige verzorgingsproducten gemaakt voor baby’s en kinderen. Het merk is bijna nergens meer verkrijgbaar in Nederland, maar wij hebben nog verschillende spuugdoeken en slabbertjes in ons assortiment. De spuugdoeken zijn erg praktisch. Door de ‘inham’ kan je hem makkelijk over je schouder leggen en sluit hij goed aan bij de nek. De binnenkant van de spuugdoeken zijn gemaakt van badstof en de buitenkant heeft een leuke, vrolijke uitstraling. Dit geldt ook voor de leuke slabbers van dit merk.

Attipas

Attipas is een merk dat babyschoentjes ontwikkeld die kinderen helpt bij de eerste stapjes. Deze schoentjes zijn speciaal ontworpen om het loopproces te bevorderen. Ze voldoen aan de hoogste standaard die artsen en wetenschappers voorschrijven. Door de combinatie van de dunne, flexibele zool in combinatie met de grote neus, kunnen de teentjes vrij bewegen. Dit helpt baby’s bij het optimaal leren lopen. Hierdoor voelt het voor de kinderen alsof ze op blote voeten lopen. Dit betekent dat jouw little-i zich op een zo natuurlijk mogelijke manier ontwikkelen op loopgebied. Ook na de eerste stapjes blijven Attipas babyschoentjes het loopproces optimaal ondersteunen.  

B.Duck

B.Duck is al erg populair in de oosterse landen en je ziet het leuke eendje ook steeds vaker terug in Europa. B.Duck is een vrolijk eendje dat graag speelt en grappen uithaalt met zijn vriendjes, vriendinnetjes en familie. Er is een hele B.Duck familie, waarmee hij de leukste avonturen beleefd in zijn korte filmpjes. Bij Little-i hebben we erg leuke spaarpotten van B.Duck, die zich telkens weer verkleed als een ander diertje.  Zo zijn er spaarpotten als kikkers, bijen of beertjes. Bekijk hier alle spaarpotten van B.Duck.

Global Affairs

Global Affairs is opgericht in 1998 en is uitgegroeid tot een kleurrijk merk dat voornamelijk handelt in handgemaakte cadeautjes en lifesyle artikelen voor baby’s en kinderen. De artikelen van Global Affairs zijn gemaakt in een eerlijke, duurzame en fairtrade wereld. De ontwerpers van Global Affairs ontwerpen de collectie uiteraard zelf. Hierbij kan je voornamelijk denken aan zacht speelgoed. Het speelgoed van Global Affairs bestaat uit knuffels, rammelaars, ballen, poppen en muziekboxen voor kinderen.