Spelen

Knuffels en rammelaars

Speelringen en muziekboxen

Labeldoekjes

Boxkleden

Spaarpotten

Knuffel rabbit Ritchie van Happy Horse

Knuffels en rammelaars zijn natuurlijk dé favorieten van elke Little-i. Het voordeel is dat ze dit vaak ook een langere tijd blijven. Jij hebt vroeger ook vast wel een knuffel(dier) gehad die je jarenlang overal mee naartoe nam. Een knuffel of een rammelaar is daarom erg leuk als kraamcadeau. Bij Little-i hebben we handgemaakte rammelaars, maar ook rammelaars van Global Affairs, Happy Horse en Woezel & Pip. De rammelaars van Global Affairs zijn erg leuk voor de allerkleinste. De rammelaars zijn klein en liggen goed in de hand. De knuffels en rammelaars van Happy Horse behoren ook tot onze favorieten. Ze zijn heerlijk zacht en dus fijn om te knuffelen.

De labeldoekjes zijn daarnaast ook erg populair bij de allerkleinste. De labeldoekjes van Little-i maken een knisperend geluid wanneer je hem beweegt. Daarnaast vinden kleine kinderen het natuurlijk erg fijn om aan de labeltjes zelf te voelen. De labeldoekjes van Little-i hebben een leuk patroontje en zijn goed te combineren met andere artikelen binnen ons handgemaakte assortiment.

B.Duck is een hele leuke en populaire eend in het Oosten, maar ook in Nederland wordt hij steeds bekender. Omdat het voor kinderen natuurlijk ook erg belangrijk is om te weten hoe ze met geld om moeten gaan, hebben wij een aantal vrolijke spaarpotten van B.Duck in ons assortiment.