Connetix Geometry Pack Pastel | Magnetische bouwstenen

59,95

5 op voorraad

Beschrijving

Connetix Geometry Pack Pastel is ontworpen voor de creatieveling. Met zeshoeken en driehoeken in 8 unieke pastelkleuren stimuleert dit pakket kinderen om aspecten van meetkunde te verkennen, zoals vorm, lijnen, hoeken, afmetingen (lengte, breedte, straal), breuken, 2D- en 3D-vormen, plus magnetisme en kleur… allemaal door simpelweg met de magnetische stenen te spelen. 

Voeg onze pastelkleurige zeshoeken en driehoeken toe aan je verzameling en geniet van het maken van patronen, piramides, dodecagons, mandala’s en nog veel meer!

Meer over Connetix: 

  • Alle magnetische tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-kunststof dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en vastgenageld voor extra veiligheid.
  • Dankzij het unieke afgeschuinde ontwerp van Connetix Geometry Pack zijn de magnetische tegels sterk en bieden ze tegelijkertijd prachtige heldere lichtbrekingen.
  • CONNETIX zijn compatibel met andere toonaangevende merken.
  • Het pastelassortiment bevat nieuw ontworpen gelijkbenige driehoeken. Ze zijn compatibel met de traditionele CONNETIX gelijkbenige driehoeken.

Connetix wordt aanbevolen voor kinderen met een leeftijd vanaf 3 jaar. 

Connetix Geometry Pack is beschikbaar in mooie pastel kleuren. Daarnaast zijn ze leuk te combineren met Connetix Starter Pack en Connetix Transport Pack van het merk. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Connetix Geometry Pack Pastel | Magnetische bouwstenen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *