Connetix Creative Pack Pastel | Magnetische bouwstenen

125,00

Uitverkocht

Beschrijving

Connetix Creative Pack Pastel is ontworpen om uren van grenzeloze creativiteit, plezier en leren door spelen aan te moedigen en bevat een verscheidenheid aan vormen in 8 pastelkleuren. Het is een geweldige startersoptie voor een mooi familiespel, het bouwen van Grotere CONNETIX-creaties en het uitbreiden van het kleurengamma dat je kinderen herkennen.

Of je nu zelfstandig speelt of met vrienden en familie, het 120-delige Pastel Creative Pack stimuleert STEAM-learning en de ontwikkeling van fijne en grove motoriek. Kinderen kunnen met het Connetix Creative Pack Pastel grotere kastelen en raketten, torens, muntenvallen, bruggen en mandala’s maken.

Deze grote set met magnetische bouwstenen ondersteunt ook de ontwikkeling van doorzettingsvermogen en veerkracht als kinderen bouwwerken op grotere schaal maken, waarbij de grenzen van hun verbeelding worden uitgedaagd.
Als kwaliteitsspeelgoed met een open einde groeit CONNETIX met kinderen mee terwijl ze leren en het spel complexer wordt. Breid je collectie uit en vul je 120-delige Pastel Creative Pack aan met de 50-delige Pastel Transport Pack en 40-delige Pastel Geometry Pack.

Over Connetix:
– Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-kunststof dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en vastgenageld voor extra veiligheid.
– Dankzij het unieke afgeschuinde ontwerp zijn CONNETIX sterk en bieden ze tegelijkertijd prachtige heldere lichtbrekingen.
– CONNETIX zijn compatibel met andere toonaangevende merken.
– Het pastelassortiment bevat nieuw ontworpen gelijkbenige driehoeken. Ze zijn compatibel met de traditionele CONNETIX gelijkbenige driehoeken.

Aanbevolen leeftijd: 3+ (bevat magneten en kleine onderdelen)

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Connetix Creative Pack Pastel | Magnetische bouwstenen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…